Art World Fairs 2025

ART WORLD Paris

Del 23 al 25 de maig de 2025

Paris Expo, Porte de Versailles

1 Pl. de la Porte de Versailles, 75015 París, França

Lloc web Art World Paris

Vés a Art World
Art World Fairs

Submergeix-te en un món de creativitat i innovació sense límits a ART WORLD PARÍS, la fira internacional líder d'art contemporani, al cor cultural de París. Des del icònic Louvre fins al vibrant Montmartre, París és una ciutat rica en patrimoni artístic i sofisticació, que t'invita a explorar el seu variat tapís cultural. Uneix-te a ART WORLD PARÍS i sigues testimoni de la trobada de ments artístiques, la fusió d'estils i la celebració d'expressions contemporànies.

Ens complau anunciar que Roman Foron serà un dels artistes destacats que exposaran a ART WORLD PARÍS. Les seves obres úniques, que combinen tècniques tradicionals amb expressions modernes, són una visita obligada per a tots els entusiastes de l'art. Inspira't amb les obres de Roman Foron i descobreix les fascinants històries darrere de les seves creacions.

Deixa que la Ciutat de la Llum t'hechisi, avivant la teva imaginació, encenent la teva passió per l'art i connectant-te amb una comunitat global d'artistes i col·leccionistes. Aprofita aquesta oportunitat per participar en una experiència artística transformadora en un dels centres culturals més prestigiosos del món. Deixa que la bellesa i la cultura et captivin – vine a ART WORLD PARÍS i desferma la teva creativitat.

crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram